Dag 26 - Donderdag 16 augustus - Tikal en Antigua
Blijf op de hoogte en volg Alita, Guido, Charlotte en Suzette
16 Augustus 2012 | Guatemala, Antigua
Na de toer nog een snelle lunch in het hotel en met de bus richting het vliegveld(je) van Flores. Ons vliegtuigje was hetzelfde als onze bus. Plek voor 22 personen en drie (2+1) stoelen per rij. Enige verschil was dat deze bus vleugels had en scheen te kunnen vliegen. Na drie kwartier door de lucht gefladderd te hebben stuiterden we de landingsbaan van het vliegveld van Guatemala City op. Was blij dat we heelhuids waren geland.
De bagage kwam redelijk snel en ook onze laatste bus stond al klaar. Opgestegen om 17.10 uur en om 18.30 uur vertrek richting Antigua. Probleempje was dat we dwars door Guatemala City moesten, in de avondspits! Woeste taferelen met heen en weer schietende auto's en bussen. Over die laatste morgen meer.
Ons politie escorte had moeite ons in de peiling te houden maar het ging goed. Om 20.15 uur stopten we bij het hotel, helemaal afgedraaid. Nog een pizza gegeten en om 22.30 uur lagen we eindelijk op bed. Morgen Antigue verkennen.