Dag 28 - Zaterdag 18 augustus - Het einde nadert.. - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alita, Guido, Charlotte en Suzette Sluijs - WaarBenJij.nu Dag 28 - Zaterdag 18 augustus - Het einde nadert.. - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alita, Guido, Charlotte en Suzette Sluijs - WaarBenJij.nu

Dag 28 - Zaterdag 18 augustus - Het einde nadert..

Blijf op de hoogte en volg Alita, Guido, Charlotte en Suzette

18 Augustus 2012 | Guatemala, Antigua

Vanochtend gezellig in de stad ontbeten. Daarna nog rondgelopen en de laatste kadootjes gekocht. Onze wandeling eindigde op de lokale markt. Geweldig om er doorheen te lopen. Niet te geloven wat er allemaal te koop wordt aangeboden: goudvissen in een zakje, kilo's tandpasta, schoenen, touwen, afstandsbedieningen. Verzin het en het is er te koop.
Vanmiddag voor de laatste keer de tassen inpakken en opmaken voor de lange terugreis. Vanacht vertrekken we om 03.00 (!) uur richting Guatemala City. Vandaar vliegen we om 06.30 uur naar Houston. Daar hebben we vijf uur overstaptijd alvorens we naar Amsterdam vliegen. Als alles goed gaat dan landen we maandagochtend om 08.20 uur op Schiphol.
Dit was waarschijnlijk het laatste reisverslag.
Het is hier warm en ik heb dorst. Ga zo lekker een biertje drinken.

• 19 Augustus 2012 - 21:03

Peter-Paul Oostveen:

Lieve luitjes
    Op het moment dat jullie dit lezen zijn jullie waarschijnlijk gelad in A'dam en wellicht op de koffers aan het wachten o.i.d. Uit de verslagen maak ik op dat het een onvergetelijke reeks van gebeurtenissen en ervaringen is geweest. Da's hartstikke mooi.
    Nogmaals welkom thuis enzovoort graag de mooiste foto's eens bekijken.
    Vriendelijke groet PP en Else